Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Projektpartners

NOMACULTURE samlar ledande forskare inom biologi, teknik, livsmedelsvetenskap, livscykelanalys (LCA), samhällsvetenskap och ekonomi från Väst Sveriges ledande forskningsorganisationer: Göteborgs Universitet, Chalmers tekniska högskola, SP, Sveriges tekniska forskningsinstitut och Kungliga vetenskapsakademin.
Konsortiet har vidare nära samarbeten med andra svenska forskningsinstitutioner, Sveriges Lantbruksuniversitet, Kungliga Tekniska Högskolan samt Stockholms universitet i forskningsprojekt som rör bl.a. djurskyddsfrågor, alternativa foder, slutna odlingssystem, fisklarvsbiologi och livscykelanalyser.

Konsortiet är nära kopplat till Vattenbrukscentrum Väst (VBCV). Detta skapar starka synergieffekter för NOMACULTURE genom det väletablerade nätverk av forskare, myndigheter och odlare i regionen som är uppbyggt inom VBCV och som därmed utgör en kanal för NOMACULTURE för dialog, utbildning och information av vattenbrukets intressenter.

Nomaculture bilder

Kontakt

Kristina Sundell
projektledare
kristina.sundell@bioenv.gu.se

Susanne Lindegarth
koordinator
susanne.lindegarth@marine.gu.se

Sidansvarig: Maria Holmkvist|Sidan uppdaterades: 2015-07-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?