Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kurser 2018


Kurs: Vattenbruksutbildning för webben.

Kurs: Tillståndsfrågor och miljöprövning (4-6 December) i Östersund. Läs  mer på Nationellt Kompetenscentrum för vattenbruks hemsida.

Masterkurs: Tvärvetenskapliga masterkurser från hösten 2018, Göteborgs universitet

Båda kurserna kommer att ingå i det fakultetsövergripande masterprogrammet Sea and Society, som planeras att ges från och med hösten 2019. Men redan till höst finns det alltså möjlighet att läsa två 15-poängskurser inom området:

Kursen "Relationen hav och samhälle; historiska perspektiv, dagens situation och framtidens utmaningar", ska bland annat ge övergripande kunskap om hur relationen mellan samhället och havet förändrats genom historien, och vilka hot och möjligheter som finns i framtiden.

Kursen "Blågrön ekonomi och hållbart nyttjande av marina resurser", är tänkt att ge en bred kunskap om balansen mellan å ena sidan utnyttjandet och ekonomin kring marina och maritima aktiviteter, och å andra sidan ett hållbart ekosystem.
Läs mer om kurserna.
 

Sidansvarig: Maria Holmkvist|Sidan uppdaterades: 2019-02-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?