Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

SWEMARC:s gästprofessor leder heldagsseminarium om hållbart vattenbruk

Nyhet: 2019-02-08

Den 21 mars leder SWEMARC:s gästprofessor, Barry Costa-Pierce, heldagsseminariet "Sustainable Aquaculture at local and global scales" på Kungliga Skogs-och Lantbruksakademin i Stockholm.

Datum och tid: torsdag 21 mars, 10.30–16.30
Plats: The Royal Swedish Academy of Agriculture and Forestry, Drottninggatan 95 B, Stockholm
Anmäl dig senast: 14 mars.

Läs mer här och för anmälan.

Programmet
10.00 Coffee and registration
10.30 Welcome to KSLA Eva Pettersson, Secretary General and Managing Director, KSLA
10.45 KSLA lecture Barry Costa-Pierce, Wallenberg Professor, Gothenburg and New England, USA
11.45 Carrying capacities for Aquaculture Carrie Byron, Assistant Professor, University of New England, USA

12.15 Lunch

13.15 Perspectives on Sustainable Aquaculture Max Troell, Associate Professor, The Beijer Institute at The Royal Swedish Academy of Sciences /Stockholm Resilience Centre
13.45 Global perspectives for IMTA - Integrated Multi-Trophic Aquaculture Thierry Chopin, Professor, University of New Brunswick, Canada
14.15 Circular systems from water to land: the use of fish manure from aquaculture in agriculture Jean W. H. Yong, Professor, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala

14.45 Coffee

15.15 Sustainable Aquaculture and Aquafeeds in Sweden Anders Kiessling, Professor, SLU
15.35 Sustainable marine Aquaculture and Aquafeeds in Sweden Kristina Snuttan Sundell, Professor, Swemarc, University of Gothenburg
15.55 The Aquaculture industry in Sweden, presentation from a recent report on the possibilities for Swedish Aquaculture expansion Susanne Lindegarth, PhD, Swemarc, University of Gothenburg
16.15 Final remarks Kristina Snuttan Sundell och Anders Kiessling
16.30 Informal discussions and refreshments

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-03-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?