SWEMARC-forskare deltar i vattenbrukskonferens

Nyhet: 2018-03-13

Den 13-14 mars samlas forskare, odlare och myndigheter i Sundsvall för att diskutera utmaningar och möjligheter för svenskt vattenbruk.

Under konferensens första timmar, 13.00-15.00 (13 mars), kommer flera kortare presentationer att ges på temat "Status för svenskt vattenbruk" och "innovationer". Ett flertal SWEMARC-forskare, som Kristina ”Snuttan” Sundell, Susanne Lindegarth, Johan Martinsson, Kåre Skallerud, Albin Gräns och Åsa Strand deltar i vattenbrukskonferensen.

Konferensen anordnas av NKfV (nationellt kompetenscentrum för vattenbruk), Göteborgs Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Jordbruksverket, Landsbygdsnätverket och Länsstyrelsen Västernorrland.

Länk till program och mer information.

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-03-17