Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Skaldjursresan nomineras till Ullbaggepriset

Nyhet: 2017-09-14

I åtta olika kategorier har nu 24 företag och projekt blivit slutnominerade till en chans att vinna en Ullbagge vid den nationella Landsbygdsgalan i Tällberg utanför Leksand. I kategorin "Sysselsättning i blå näringar" har Skaldjursresan utvalts av juryn som en av tre kandidater.

Det nominerade projektet Skaldjursresan startade redan 2008 genom diskussioner om hur man ökar kännedom och lockelse kring Bohuslänska skaldjur. En av initiativtagarna till Skaldjursresan var SWEMARC-forskaren Lena Mossberg, professor i marknadsföring.

Ullbaggepriset delas ut till goda exempel på projekt och företag som har fått finansiering från landsbygdsprogrammet, havs- och fiskeriprogrammet eller programmet för regional och socialfonden inom lokalt ledd utveckling.

– Jag ser verkligen fram emot Landsbygdsgalan den 8 november då vi får utse vinnarna bland alla innovativa företagsidéer och projekt, säger Maria Gustafsson från Landsbygdsnätverkets kansli.

 

Läs mer om Skaldjursresan.

Läs pressmeddelandet (pdf).

 

AV: Susan Gotensparre

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-03-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://swemarc.gu.se/Aktuellt/Nyheter/fulltext//skaldjursresan-nomineras-till-ullbaggepriset.cid1516594
Utskriftsdatum: 2018-01-22