Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Marine Challenges - Blue solutions

Seminarium

Gör plats i din kalender för ett spännande initiativseminarium i två dagar med fokus på Chalmers forskning som kretsar kring hav, marina resurser och maritima aktiviteter.

Gör plats i din kalender för ett spännande initiativseminarium i två dagar med fokus på Chalmers forskning som kretsar kring hav, marina resurser och maritima aktiviteter: hur vi får ny hälsosam mat och nya material ur havet, hur vi utformar en varaktig och visuellt attraktiv vattenkultur, hur vi skapar hållbara fartyg och transportvägar över världshaven, säkerställer att sjunkna skepp inte förstör våra vatten, hur vi bygger en stad med risken för höjda havsnivåer i åtanken och mycket mer.

Allt handlar om hur vi använder ingenjörskap för att möta FN:s hållbarhetsmål och målen för Agenda 2030.

Mer information om vad som händer under och i anslutning till seminariet samt en formell inbjudan kommer, men boka in datumen 6 och 7 november 2018 redan nu!

Datum & tid: 2018-11-06

Kategorier: Naturvetenskap

Arrangör: Chalmers

Kontaktperson: Helena Österling af Wåhlberg

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?