Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Så skapas nya jobb och hållbar matproduktion

Seminarium

Genom enkla lagändringar för fiskodling och andra vattenbruksnäringar kan vi skapa nya jobb och samtidigt bidrar till en levande landsbygd och en mer hållbar svensk matproduktion. Den 14 februari arrangerar Maritima klustret i Västsverige ett frukostseminarium om vattenbruk med deltagare från departement, politik och näring.

Välkommen till diskussion i riksdagen om hur enkla regelförändringar kan skapa nya jobb, bidra till en mer hållbar matkonsumtion och rädda landsbygden.

När: 14 februari, 2018
Tid: 07.30-09.00
Var: Mittpoolen, Riksgatan 2
Arrangör: Maritima klustret i Västsverige, Landsbygdsnätverket

Observera att alla måste anmälas och att det är säkerhetskontroll i entrén. Tag med legitimation. Begränsat antal platser. Anmälan hittar du via evenemangslänken nedan.

Föreläsare: Talare: Harald Svensson, stf. generaldirektör för Jordbruksverket och ordförande i Landsbygdsnätverkets styrgrupp Kristina Snuttan Sundell, verksamhetsledare SWEMARC, professor i zoofysiologi Bengt Gunnarsson Emma Nohrén, riksdagsledamot Moderator: Carl Dahlberg Fler talare tillkommer

Datum: 2018-02-14

Tid: 07:30 - 09:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Maritima klustret i Västsverige

Plats: Mittpoolen, Riksgatan 2, Stockholm

Evenemangslänk: Läs mer om Så skapas nya jobb och hållbar matproduktion

Kontaktperson: David Langlet

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2011-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?