DesignX for New Economy and Society

Seminarium

SWEMARC's gästprofessor, Prof. Dr. Lou Yongqi, presenterar seminariet "DesignX for New Economy and Society". Seminariet handlar om utvecklingen av design och paradigmskiftet från "formgivning" till "innovations-driven design" i den globala kunskapsnätverksekonomin.

Warm welcome!

Maria Nyström
Professor, HDK, Göteborgs universitet

Carl-Johan Skogh
Associate professor, HDK, Göteborgs universitet

Kristina Snuttan Sundell
Professor och verksamhetsledare för SWEMARC, Göteborgs universitet

Om du vill vara med på lunchminglet, skicka ett mejl till Carl-Johan Skogh (se e-post nedan) senast 2018-02-05.

Föreläsare: Prof. Dr. Lou Yongqi

Datum: 2018-02-09