Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Kronprinsessan besöker SWEMARC-partner

  [2018-02-19] Den 7 mars är kronprinsessan Victoria i Kungshamn för att besöka Smögenlax AB, Swedish Algae factory, Sotenäs Symbioscentrum, samt Havs- och Vattenmyndigheten. Kronprinsessan har ett intresse för hav och miljö och kommer därför besöka bland annat SWEMARC-partnern Smögenlax vattenbruksforskning-och utvecklingsanläggning i Kungshamn.

 • Ny docent forskar om sjömat

  [2018-02-19] Tre frågor till Friederike Ziegler som antagits som oavlönad docent i marin ekologi vid Naturvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet.

 • Lantbrukarnas riksförbund satsar miljoner på vattenbruk

  [2018-02-19] Nu blir det möjligt för bönder att odla fisk ¿ i industriell skala ¿ i tomma ladugårdar.

 • Ny docent forskar om sjömat

  [2018-02-16] Tre frågor till Friederike Ziegler som antagits som oavlönad docent i marin ekologi vid Naturvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet.

 • Plastindustrin läcker mängder av mikroplast

  [2018-02-15] Miljontals plastpellets läcker ut i miljön från tillverkningsområdet i Stenungssund. Det visar en ny studie av forskare vid Göteborgs universitet. Och trots flera internationella och nationella regelverk fortsätter läckagen.

Fler nyheter

Sidansvarig: Maria Holmkvist|Sidan uppdaterades: 2017-06-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?