Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär








 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!




Visste du att..

Andelen uppfiskad fisk som blir fiskmjöl och fiskolja minskar. Av världens totala fiskproduktion användes år 2010 cirka 14 procent för tillverkning av fiskmjöl och fiskolja. Samtidigt ökar mängden odlad fisk världen över. Utvecklingen mot mer odlad fisk och minskat fiske efter foderfisk kan till stor del förklaras av att fodrets innehåll av fiskmjöl och fiskolja successivt minskas.
Källa: FAO Yearbook 2010, Fishery and Aquaculture Statistics

Sidansvarig: Maria Holmkvist|Sidan uppdaterades: 2016-02-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?