Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vattenbrukets intresseorganisationer


Kungsfenan - The Swedish Seafood Award
Ideell förening som årligen delar ut det internationella priset Kungsfenan The Swedish Seafood Award. I anslutning till detta samordnas också en nationell och internationell mötesplats för frågor kring havsmiljö, hållbart fiske och fisk. Följande organisationer och företag är medlemmar: Göteborgs universitet, Fiskeriverket, Länsstyrelsen i västra Götalands län, Västra Götalandsregionen, Västsvenska Turistrådet, Swedbank, Svenska Mässan och Göteborg & Co.

Nordic Network on Aquaculture Recirculating Systems
Nätverkets mål är att koordinera och stärka forskning och utveckling av återcirkulerande vattenbrukssystem i de nordiska länderna. Nätverket finansieras av det nordiska ministerrådet.
www.nordicras.net

Samförvaltning norra Bohuslän
Samförvaltning som en väg att nå ett hållbart fiske, som även stödjer utvecklingen av områdets kustsamhällen och bevarar kustfiskekulturen i Norra Bohuslän. Projektägare är Strömstad och Tanums kommun.

Skaldjursodlarnas producentorganisation
Föreningen organiserar odlare och fiskare av ostron och musslor med syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att företräda medlemmarna i myndighetsfrågor, exempelvis frågor som gäller samordning och utveckling av toxinkontroll, tillståndsgivning etc. 

Vattenbrukarnas Riksförbund
Vattenbrukarnas Riksförbund är en riksomfattande medlemsförening med syfte att tillvarata medlemmarnas intressen och främja vattenbrukets utveckling i Sverige.
Läs mer: vattenbrukarna.se

Sidansvarig: Maria Holmkvist|Sidan uppdaterades: 2017-03-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?