Eva-Lotta Blom: "Sexual signalling and noise pollution in the sea - Implications for courtship behaviour and reproductive success in two vocal species of gobies"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning biologi

Avhandlingens titel: "Sexual signalling and noise pollution in the sea - Implications for courtship behaviour and reproductive success in two vocal species of gobies"

Opponent: Professor Andrew Radford, School of Biological Sciences, University of Bristol, UK

Betygnämnd:Professor Kjell Larsson, Sjöfartshögskolan, Linnéuniversitetet, Kalmar
Dr Linus Hammar, Havs- och vattenmyndigheten, Göteborg

Ersättare i betygnämnd: Professor Johan Höjesjö, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ordförande: Professor Staffan Andersson, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-09-15

Kategorier: Naturvetenskap